Guest Guest
| Subject: sigar Thu Jul 25, 2013 3:08 am | |
| [b style="text-align: center; font-weight: bold; color: rgb(255, 102, 51);"] کاش پشت پاکت سیگار به جای تصویر ریه ای بعد از کشیدن سیگار تصویر اعصاب های خراب قبل از کشیدن سیگار را می گذاشتند…! **** سیگار چه زیبا کام میدهد… او تا صبح پیراهن سفیدش را برایم میسوزاند و من از لبانش بوسه ها میگیرم چه لذتی میبرم از این همخوابی او از جان مایه میگذارد و من از عمر ***** چه بارانی . . . اماچه فایده ! تو اینجا نیستی و باران بی تو ؛ یعنی سوزاندن تن سیگار **** از عجایب سیگار همین بس که آتشش آرامت میکند در برابر کسی که دلت را آتش زده . . . ! **** چقدر تلخ بود کودکیم ! که سیگار را قاتل پدرم می دانستم و چقدر سخت است امروز که قاتل پدرم را روزی هزار بار می بوسم . . . **** ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻥ کسی ﮐﻪ ﺷﺎﺩﯼﺷﻮ ﺑﺎ دوستاش ﺗﻘﺴﯿﻢ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﺍﻣﺎ ﻏﺼﻪ ﺷﻮ ﺑﺎ ﺳﯿﮕﺎﺭ ! **** هوس سیگار کشیدن روی پشت بام چند وقتیه به جونم افتاده دلم میخواد به آسمون نزدیکتر بشم دودش که اذیتت نمیکنه خدا…! **** من و سیگار درد مشترکیم … از هردویمان کسی خوب کام گرفت و بعد زیر پا له کرد درست زمانیکه به آخر رسیدیم ! **** میگن سیگار به آدم آرامش میده ! کاش یکی پیدا میشد بتونه قد یه نخ سیگار باشه … ***** تکلیف گفتنی ها که معلوم است … زحمت نگفتنی ها هم می افتد بر گردن سیگار … ***** عشق مثله سیگار میمونه ، اگه خاموش بشه میتونی دوباره روشنش کنی اما هیچ وقت دیگه اون مزه ی اول رو نداره … ***** نپرس چرا سیگار میکشی ، بپرس چی میکشی که انقدر سیگار میکشی ! ***** آدم برفی هم گفت : تو به جای هویج برایم سیگار بگذار ، خودم از پس بهار بر می آیم ! ***** یه سری حرفای تلخ هست که باید نگفت و قورت داد و به گور برد هرچی بیشتر از این حرفا داشته باشی, بیشتر سیگار به دهنت شیرین میاد … همین! ***** رو پاکت سیگار نوشته بود “سیگار برای شما واطرافیانتان زیان آور است” تو دلم گفتم: تو یه نفر اطراف من پیدا کن قول میدم به خاطر اونم که شده سیگارو ترک کنم ***** عکس دل و جیگر سیاه میزنن رو پاکت سیگار که به خیال خودشون ما رو ترک بدن … مَشتی ما اگه دل و جیگرمون نسوخته بود که سمت سیگار نمیرفتیم … ***** یک نخ آرامش دود میکنم به یاد ناآرامی هایی که از سر و کول دیروزم بالا رفته اند … یک نخ تنهایی به یاد تمام دل مشغولی هایم … یک نخ سکوت به یاد حرفهایی که همیشه قورت داده ام … یک نخ بغض به یاد تمام اشک های نریخته … کمی زمان لطفا ، به اندازه یک نخ دیگر ، به اندازه قدم های کوتاه عقربه … یک نخ بیشتر تا مرگ این پاکت نمانده gheiloon [/b] |
|
,p Mananger
Posts : 382 Points : 763 thanks : 25 Join date : 2013-07-20 age : 30 Location : Andimeshk Job/hobbies : alone
| Subject: Re: sigar Thu Jul 25, 2013 3:26 am | |
| | |
|